Webshop SEO – Få flere salg

webshop SEO optimeringStort set hver uge møder jeg en ivrig iværksætter, der har fået en gode ide, det kan være et nyt koncept, det kan være at starte egen ny klinik, eller at ændrer hele verden med en ny app.

De kommer til mig fordi de har hørt om SEO og online marketing -og tænker det er noget vi kan klare for et par tusinde.

Det er bare desværre ikke så simpelt, hurtigt og enkelt, at oprette en virksomhed og få succes.

Det er ikke noget man sådan ”bare lige gør” fordi man har lyst til det.

De virksomheder ud ser i toppen af Google, ja de fleste af dem er startet op fra mange mange år siden og har arbejdet med SEO i 5 – 10 år for at opnå de placeringer de har nu.

Dem slår du ikke ved at lave en webshop eller hjemmeside sådan lige – Der skal vedvarende optimering og arbejde til.

SEO kræver hårdt arbejde – Det tager tid

Når du kommer med din nye ide, dit nye revolutionerende koncept, der vil ændre Danmark, ja så har der allerede været omkring 10.000 andre med næsten samme ide og de er allerede helt i toppen af Google og alle andre steder – Du er med andre ord ikke alene og du er i stærkt konkurrence.

Det kan godt være dit koncept er anderledes end de andres og bedre, mere holdbart, billigere m.m.

Men du er stadigvæk i konkurrence med alle de andre som din målgruppe bruger lige nu og du skal derfor ud og markedsfører dig – og det er ikke noget man lige gør på 5 timer.

Du skal forvente, at der skal ARBEJDES, hvis du vil op og ligge i toppen på Google, for det er kun de bedste hjemmesider, der får lov til at komme helt øverst.

Men det er så også der du får direkte adgang til voldsom trafik af interesserede brugere, der kan konverteres til kunder.

Hvordan kommer du øverst i Google så?

Det gør du ved at tilbyde den bedste Webshop inden for din branche – ganske enkelt.

Du skal give brugeren ALLE de tænkelige informationer de leder efter på flotte undersider, med pæn funktionel grafik og billeder / videoer, der hjælper brugerne med at forstå og få indsigt i de områder du arbejder med.

Din webshop skal med andre ord være en komplet ordbog omkring det du ønsker at sælge og der skal være masser af hjælp f.eks. videoer, der viser hvordan man bruger produkterne / guides, der hjælper og vejleder brugerne.

Bliv bedst inden for dit felt -Udbyg din hjemmeside / shop

Se på hvordan de andre store inden for feltet gør, hvad er det de har gjort og lavet af indhold på deres hjemmeside, som er godt?

Tag alt det de andre laver godt og gør det endnu bedre -Din webshop / hjemmeside skal ganske enkelt være vildere, bedre, med flere billeder, flere informationer og videoer m.m kontra konkurrenterne.

Større produktudvalg og lavere priser

For at komme ind på markedet som en ny spiller, som ingen kender. Ja så skal du kunne give kunderne noget de ikke kan få andre steder.

Det kan være et særligt bredt udvalg med produkter inkluderet som du er den eneste i landet, der tilbyder. Men det kan også helt simpelt være en lavere pris eller lavere fragtpris, så du helt simpelt er det billigste alternativ til dem kunderne kender.

Det kan godt være du kommer til at kører med meget lavt overskud de første par år med en lavpris strategi, men det er med til at opbygge loyalitet hos kunderne og du kan efter noget tid begynde at sætte priserne en smule op og tjene bedre.

Det vil naturligvis kræve et kæmpe arbejde og en plan.

Få hjælp af Connect Media til det hele

Vi ved nøjagtigt hvordan din plan skal laves og hvor du skal bruge din energi for at opnå bedst mulig respons fra Google og trafik.

Vi laver en plan for det indhold du skal have lavet (produkttekster, guides, artikler m.m.) til dig, der dækker 6 måneder. Her får du informationer om, hvilke områder du skal researche og skrive om – og særligt vigtigt, hvordan du skal lave hver underside, så Google finder den interessant og ranker den.

Vi hjælper dig også med at linke korrekt mellem dine nye artikler og understøtte rankingen korrekt internt på dit domæne.

Få hjælp til linkbuilding

Gode informerende produkttekster og de rigtige titler og beskrivelser samt “alt text” på billeder etc, det får din shop og hjemmeside gjort klar til at ranke, men du vil ikke opleve at komme højt i Google før du får links ind fra andre hjemmesider – Det kaldes backlinks.

Når en anden hjemmeside linker og skriver ”Besøg denne hjemmeside og læse mere” og sender kunderne over til dig, så ser Google det og bruger det som en slags ”stemme” på din webshop /hjemmeside.

Jo flere links I får des bedre -Næsten

Dog er Google blevet så avanceret, at et link ikke bare er et link, her ses på hvilket type hjemmeside du får linket fra og om det er et relevant link, der ses også på hvor mange andre, der linker til den hjemmeside du får linket fra.

Et link fra en relevant meget velbesøgt hjemmeside i din branche, kan give mere værdi end 1.0000 elendige dårlige links du kan købe billigt.

Du skal med andre ord, have links fra hjemmesider, der handler om det du arbejder med eller store brede hjemmesider, der dækker mange forskellige emner (f.eks. aviser)

Du kan godt selv finde steder at oprette din virksomhed og få et link, men hvis du vil arbejde seriøst med linkbuilding, så skal du tage fat i os.

Vi tilbyder vores viden opnået over mere end 18 år – Vi ved nøjagtigt hvor vi skal sørge for du får links fra for at du opnår en effektiv backlinkprofil til lavest mulige pris.