Webanalyse

Hos Connect media har vi mere end 18 års erfaring med organiske SEO optimering og vi ved nøjagtigt hvilke områder, der skal optimeres så snart vi analyseret et website i dybden.

Vi tilbyder en webanalyse, hvor vi gennemgår websitet på samme måde som vi gør internt og rapporten indeholder en oversigt over alle de områder, der kan optimeres.

Rapporten kan anvendes til at få et øjebliksbillede og en status på et websites optimeringsgrad og hvilke muligheder, der er for at opnå bedre placeringer ved at investerer i SEO.

Vi laver ofte rapporter til reklamebureauer, bestyrelser og interne marketingafdelinger, der har behov for at kende websitets nuværende potentiale før der tages yderligere beslutninger på området.

Vi tilbyder en webanalyse, der egner sig til et hurtigt overblik og en mere komplet analyse, hvor vi går mere i dybden med konverteringer og hvilke søgeord, der skaber omsætning.

Webanalysen indeholder:

– Analyse af websitets nuværende placeringer i Google.
– Analyse af websitets onpage optimeringsgrad, samt listning af muligheder.
– Analyse af websitets tekniske setup og listning af muligheder.
– Analyse af websitets linkprofil og anbefalinger til fremadrettet linkbuilding.
– Analyse af websitets synlighed på sociale medier.

Analyse giver et godt fundament for bl.a. køb af online virksomheder, som beslutningsgrundlagt før eventuel investering i SEO eller før udrulning af kopi til nye lande m.v.

Prisen afhænger af hvor omfattende websitet er og om der ønskes telefonisk gennemgang af resultatet.

Den mere komplette analyse omfatter også:

– Analyse af konverterende søgninger, hvor vi oprenser Google Ads data
– Analyse af afvisningsprocenter og tid på siden

webanalyser