Få et tilbud på søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering af en hjemmeside eller shop er i udgangspunktet omfattende arbejde, som kræver mange timers arbejde for at give gode resultater.

Når du henvender dig hos Connect Media for at få et tilbud, gør vi følgende:

– Vi tester dit website for duplicate content
– Vi tester din hjemmeside for døde links
– Vi analyserer den interne linkstruktur
– Vi gennemgår alle faktorer på siderne, der påvirker søgeresultaterne
– Vi skaber en rapport over dine indgående links fra eksterne websider.

For at kunne give et realistisk tilbud, er det ganske enkelt nødvendigt, at vi gennemgår dit website i dybden.

Du får en status

Vores tilbud indeholder en status over dit websites nuværende tilstand og et forslag til løsning af de uhensigtsmæssigheder, vi finder.

Tilbuddet er altid opdelt i delopgaver og priser for hver delopgave, så du selv kan udvælge de dele, du ønsker udført først, ligesom du naturligvis kan plukke i vores tilbud i forhold til, hvad budgettet tillader.

Som udgangspunkt er intet website for lille eller for omfattende – vi løser alle typer opgaver.

Grundighed tager tid

Det tager os normalt en dag at analysere og udarbejde et tilbud. Vi er grundige, for du skal have et tilbud, der indeholder en komplet løsningsmodel.

Ved meget omfattende websites, vil behandlingstiden ofte være to dage.

Før du anmoder om tilbud på SEO

Hos Connect Media arbejder vi lidt anderledes end hos mange andre SEO bureauer, da vi ønsker at tilbyde et alternativ, hvor der arbejdes i dybden og resultaterne skabes på baggrund af grundigt forarbejde, analyse og tests.
Det giver ganske enkelt langt bedre resultater på lang sigt og er den eneste rigtige måde, at løse opgaverne på, når der ønskes top resultater til laveste mulige pris.

Vi oplever rigtig mange anmodninger om tilbud, fra kunder der kun ønsker en hurtig overfladisk billig gennemgang – den slags tilbyder vi ikke, vi tilbyder kun godt gedigent håndværk.