SEO Priser og Tilbud

Hos Connect Media er SEO vores kerneydelse og ikke en ”ekstra” ting vi tilbyder med ekstern hjælp.Priser og tilbud på SEO
Vi har vores egne erfarne og kompetente SEO konsulenter inhouse og arbejder dagligt med kunder lige fra store advokatkæder til lokale iværksættere, der jagter drømmen.

Vores interne setup er sammensat så ingen opgaver er for store eller for små – alle typer virksomheder og brancher er velkommen og vi leverer top resultater til alle.

Vi brænder for opgaverne og ønsker kun at leverer top resultater, der skaber vækst og kunder.
Et tilbud fra Connect Media er derfor et gennemarbejdet stykke arbejde, der meget ofte er mange timer, ja i visse tilfælde fler dage undervejs.

Vi gennemgår hele dit online setup, så vi kommer hele vejen rundt og finder alle mulighederne for optimering.

Under udarbejdelse af dit tilbud ser vi bl.a. på:

– Antallet af indgående links og kvaliteten heraf
– Domænets alder og historik
– Undersidernes generelle grad af SEO optimering
– Teksternes længder og kvaliteter
– Social aktivitet omkring domænet
– Emnedækning og dybde
– Brug af de vigtigste søgeord
– Domænets hastighedsoptimering
– Call to actions fordelt på domænet
– Teknisk SEO f.eks. dublicate content, søgeords kannibalisme osv.

Vi bruger med andre ord rigtig meget tid på at sikre, at det tilbud du modtager er gennemarbejdet og vil give dig gode solide -og holdbare resultater.

Du kan derfor været helt sikker på, at du vil opnå en effektiv forbedring af din virksomheds synlighed i Google, hvis du takker ja til et tilbud fra os.

Ønsker du gerne en opringning og gennemgang af de tekniske fagbegreber i vort tilbud, sæt da venligst kryds herunder i formularen.