Et SEO firma med en mission

Det vil vi…

Vi vil tilbyde sikre gennemtestede løsninger, der bidrager med værdi hos hver kunde.

Med mere end 10 års erfaring inden for organisk SEO optimering og online annoncering ved vi nøjagtigt hvad der virker, hvor der er risiko for algoritmisk straf og hvilke knapper det er vi skal dreje på, for at opnå resultater, der giver effekt på bundlinjen.

Vores mission er at bidrage med løsninger, der skaber vækst og omsætning til en økonomisk forsvarlig pris, så udgiften tjener sig ind mange gange – mange år frem.

Lav pris og plads til både de store -og de små

For at holde priserne lave, benytter vi os naturligvis kun af online markedsføring – det er billigt og effektivt -og vi har ikke ansat dyre sælgere eller telemarketingbureauer.

Vi har en lav timepris og sørger for at nå meget pr. time, så selv helt små virksomheder og iværksættere kan finde økonomi til at komme i gang med SEO og online markedsføring.

Vi har et fuldt skalerbart setup, hvor vi samarbejder med flere forskellige andre bureauer og særligt udvalgte freelancere, om at løfte projekterne til succes.

Det giver os mulighed for at tage meget store opgaver ind og samtidig have god tid til at leverer de resultater der forventes -også hos iværksætterne.

Det kan vi…

  • Vækste din virksomhed gennem øget synlighed i søgemaskinerne
  • Optimere antallet af henvendelser og salg gennem online annoncering
  • Rådgive dine interne kommunikationsmedarbejdere
  • Redesigne virksomhedens website
  • Varetage virksomhedens omdømme online