Erfarne SEO eksperter

Du er i øjeblikket ved at afsøge internettet for mulige emner inden for SEO og eksperter på området.

Det kan være med henblik på ansættelse internt i virksomheden eller ekstern konsulent bistand.

Vi vil her kort gennemgå, hvad du bør være særligt opmærksom på, før du indgår et samarbejde.

Hvad er en SEO ekspert

SEO er de senere år blevet et meget bredt område, der favner om mere end kun teknisk indsigt i søgemskinernes algoritmer og derfor stilles også større og større krav til eksperternes erfaring og viden.

Synergien fra anden online markedsføring er i dag yderst vigtig og derfor er en grundlæggende handelsteknisk uddannelse nødvendig for at opnå gode varige resultater.

Det er ganske enkelt ikke længere nok, at ændrer lidt i et websites content og lave lidt tilfældige links.

Hvilken uddannelse bør en SEO ekspert gerne have?

For at forstå synergierne mellem konvertering, teknisk SEO og webdesign samt markedsføringen på online sociale medier, er en uddannelse fra handelsskolen og handelshøjskolen nødvendig.

Mange års erfaring er som udgangspunkt også nødvendig, da området er uden universitetsgrad i øjeblikket og der derfor ikke kan læses til det nødvendige indblik.

5 års erfaring med forskellige brancher og typer af webshops / websites vil være et minimum for at kunne gennemskue et koplet setup og optimere det korrekt.

De bedste SEO eksperter i Danmark, har typisk en fagteknisk uddannelse f.eks. webdesigner kombineret med mange års erfaring eller en handelsteknisk uddannelse på højt niveau f.eks. HA.

Erfaringen er vigtig

Idet der ikke er en universitetsuddannelse inden for SEO (der er en meget kort intro uddannelse) er det naturligvis vigtig med mange års praktisk erfaring.
De bedste på området har mere end 10 års erfaring.

Udover SEO favner meget bredt, er det også et meget dybdegående område, hvor et enkelt underområde kan tage mange måneder at opnå ekspertviden indenfor.

Et godt eksempel er hastighedsoptimering, der skal udføres forskelligt på hver type platform og hvert setup, for at opnå bedste resultat. Det kræver test på test og er ikke noget man som sådan kan læse sig til.

Mange mener selv de er SEO eksperter

Ved en hurtig søgning i Google, vil du opleve, at enormt mange har den opfattelse, at de er SEO eksperter og tilbyder deres bistand.

Langt de fleste har få års erfaring fra egne projekter med en ensidig viden, der ikke hverken er bred eller dyb nok til, at kunne optimere et hvilket som helst setup.

Typisk er der tale om ”Eksperter” med et par års erfaring og inden uddannelse indenfor markedsføring eller handel.

Her vil du opleve, at der ikke ses 360 grader på dit setup og konverteringer- der ses meget ofte kun på ranking og i øvrigt ranking på de helt forkerte søgeord.

SEO eksperten bør have viden om

– Teknisk SEO
– Konverteringsoptimering
– Generelle markedsførings teknikker
– Salgs teknikker
– Offline markedsføring
– Salgspsykologi
– Onpage SEO
– Content marketing og linkbuilding
– Nyeste viden inden for søgemaskine algoritmer
– Søgemaskine annoncering
– Annoncering på sociale medier
– Grundlæggende webdesign f.eks. CSS / HMTL og .php
– Værktøjer f.eks. analytics, Google Search console m.m.

Derfor har skal du kontakte en SEO ekspert hos Connect Media

Hos Connect Media har vi arbejdet med SEO og online markedsføring i mere end 10 år inden for mange forskellige brancher og løst vidt forskellige udfordringer med succes.

Vi ved derfor med det samme, hvad der er behov for og hvor vi bedst kan sætte ind, for at opnå et godt resultat til lavest mulige pris.

Vi har mere end 50 forskellige testsites, som vi kontinuerligt afprøver nye teknikker på og får på den måde kontinuerligt ny viden om søgemaskinernes algoritmer, der er til stor gavn for vores kunder.
Her overlades intet til forsøg eller gætteri, vi ved nøjagtigt hvad vi laver og hvad udfaldet bliver.

Bliver du fast kunde hos os, er vores timepris Kr. 695,00 excl. moms.

Konsulenter

Jonas Jørgensen

Jonas Jørgensen

Senior SEO konsulent

Mere end 10 års erfaring med SEO. Google Advanced certificeret

Tina Hyltoft

Tina Hyltoft

Junior SEO konsulent

Flere års erfaring med webshop drift, webdesigner og junior SEO konsulent