Referencer

Connect Media har til fulde leve op til mine forventninger

“Connect Media har til vores store tilfredshed søgeordsoptimeret vores hjemmeside. Ved valg af en samarbejdspartner til søgeordsoptimering, er det meget svært at gennemskue hvad man får for pengene. Derfor er tillid utroligt vigtigt. Connect Media har til fulde levet op til mine forventninger og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger”

Rene Aagesen, CFO FC Beton A/S

Opgaver:
Onpage SEO optimering og teknisk SEO samt linkbuilding

tilfreds seo kunde
Tilfreds seo kunde

Vi har med succes anvendt Connect Media

“Vi har med succes anvendt Connect Media to gange i 2014. Dels til search engine optimization, hvor vi blev sikret en væsentlig højre rating hos søgemaskinerne, og dels i forbindelse med nyt design til vores hjemmeside.
Samarbejdet med Jonas Jørgensen har fungeret rigtig fint med hurtig respons og han er god til at gribe de idéer, vi har og omsætte dem til pæne og brugervenlige løsninger på hjemmesiden”

Flemming Effersø, CEO SkyTEM

Opgaver:
Onpage SEO optimering og teknisk SEO.
Komplet nyt website i 2015

Vi vil til enhver tid anbefale Connect Media

“Vi har i forbindelse med opbygningen af vores hjemmeside Energikøb.dk haft fornøjelsen af at samarbejde med Connect Media. Ud over at Jonas har bygget vores hjemmeside op, så har han lagt et kæmpe stykke arbejde i at seo optimere samt lave linkbuilding kampagner som virkeligt har løftet kendskabet til vores virksomhed.
En af de helt basale ting som vi virkeligt sætter pris på i samarbejdes med Jonas, er at han altid vender tilbage på vores forespørgsler både på mail og på tlf. Vi vil til enhver tid anbefale Connect Media til andre, som har brug for en helt igennem professionel og seriøs samarbejdspartner”

Martin L. Partner EnergiKøb Aps

Opgaver:
Nyt SEO optimeret website og linkbuilding

referencer søgemaskineoptimering

Andre kunder vi har hjulpet:

Flere udtalelser:

seo firma anbefaling
5 star rating anbefaling
seo bureau anbefaling
seo firma tilfreds