Referencer

Udtalelser

Connect Media har til fulde levet op til mine forventninger

“Ved valg af samarbejdspartner til søgeordsoptimering er det svært at gennemskue, hvad man får for pengene. Derfor er tillid utrolig vigtigt. Connect Media har søgeordsoptimeret vores hjemmeside og til fulde levet op til mine forventninger. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.”

Rene Aagesen, CFO FC Beton A/S

Opgaver:
Onpage SEO optimering og teknisk SEO samt linkbuilding

tilfreds seo kunde
Tilfreds seo kunde

Vi har med stor succes brugt Connect Media

“Vi har med stor succes brugt Connect Media to gange i 2014. Dels til search engine optimization, hvor vi blev sikret en væsentlig højre rating i søgemaskinerne, og dels i forbindelse med nyt design til vores hjemmeside. Samarbejdet med Jonas Jørgensen har fungeret rigtig fint med hurtig respons, og han er god til at gribe de idéer, vi har, og omsætte dem til pæne og brugervenlige løsninger på hjemmesiden.”

Flemming Effersø, CEO SkyTEM

Opgaver:
Onpage SEO optimering og teknisk SEO
Komplet nyt website i 2019

Vi vil til enhver tid anbefale Connect Media

“Vi har i forbindelse med opbygningen af vores hjemmeside, Energikøb.dk, haft fornøjelsen af at samarbejde med Connect Media. Ud over at Jonas har bygget vores hjemmeside op, har han lagt et kæmpe stykke arbejde i at seo optimere siden og lave linkbuilding kampagner, som virkelig har øget kendskabet til vores virksomhed. En af de helt basale ting, som vi sætter stor pris på i samarbejdet med Jonas, er, at han altid vender tilbage på vores forespørgsler, både pr. mail og pr. telefon. Vi vil til enhver tid anbefale Connect Media til andre, som har brug for en helt igennem professionel og seriøs samarbejdspartner.”

Martin L. Partner EnergiKøb Aps

Opgaver:
Løbende SEO optimering og webdesign

referencer søgemaskineoptimering

Fra Trustpilot

tilfredse seo kunder
5 stjerner på trustpilot

Læs flere på Trustpilot her