Facebook annoncering

Facebook er en enormt stor platform, der giver mulighed for at eksponere grafik og tekst direkte i målgruppens nyhedsstrøm.

Vi opnår rigtig gode resultater med mulighederne på Facebook og kan kun anbefale en test, så du kan se, om Facebook annoncering også er en god investering for dig.Facebook annoncer

Track, om annoncerne virker

Når vi opsætter en Facebook kampagne, sørger vi for at implementere pixeltracking på dit firmawebsite.

Det betyder, at du i Facebooks Adcenter eller Google Analytics helt nøjagtigt kan se, hvor mange af de besøgende fra Facebook annoncerne, der ender med at købe et produkt eller henvende sig.

Det giver et godt overblik over økonomien. Og da prisen pr. salg/lead kan beregnes forholdsvis nøjagtigt på bare en uge, viser det meget hurtigt, om det kan betale sig.

Facebook priser og budget

Der er flere muligheder, og i første omgang anbefaler vi opsætning af en testkampagne, hvor forskellige annoncevariationer vises for alle relevante segmenter af målgruppen.

Her vil et budget på 1000 kr. til den første uge være fornuftigt, og budgettet kan herefter sættes ned eller op.

Under testen afregnes pr. klik med en klikpris på omkring 3-4 kroner.

I mange tilfælde kan det være rentabelt med en højere klikpris.

Annonce optimering

Efter afsluttet test fremlægger vi resultatet og vejleder omkring det fremtidige forløb. Typisk vil der være annoncetyper, der har bedre resultater end andre, og med udgangspunkt i de bedste kan den samlede kampagne optimeres for bedre afkast.

Facebook Ad opsætning

Opsætning af pixeltracking kræver, at en kode lægges ind på firmawebsitet. Kode tilsendes sammen med retningslinjer fra Facebook.

Når tracking er opsat, skal vi have adgang til en oprettet annoncekonto, hvorefter vi kan opsætte kampagner med valgfrie billeder og tekst.

Du kan også vælge at tilknytte os som kontoadministrator.

Forslag til tekster og billeder sendes til godkendelse, før kampagner opsættes.

Prisen for opsætning: kr. 1.495,00 excl. moms.

Hertil kommer udgiften til selve annonceringen, som afregnes pr. klik og ikke er indregnet i ovenstående pris. Du bestemmer selv dit månedlige budget.