Iværksætter?

Iværksætter informationDu har den forkromede idè og overvejer, at gå ”All in” som iværksætter.

I den forbindelse er der et hav af overvejelser og beslutninger du skal gennem og det er meget ofte rådgivningen inden for hvert felt, der vil blive forskellen på om du lykkedes eller fejler med dit projekt.

Rådgivning er nødvendig og hver bør du være udmyg og lytte til eksperterne inden for hvert felt. Kun ganske få mennesker har alt den nødvendige viden til at klarer alle opgaverne selv.

Her vil vi se på de områder vi kan bidrage med og det er primært hjemmeside og online markedsføring.

Hjemmeside

På et eller andet tidspunkt i dit forløb, bliver det nødvendigt med en hjemmeside eller en webshop.

Den billigste og mest effektive markedsføring er i dag online og det er meget sjældent en hjemmeside ikke har en vigtig funktion i alle typer af virksomheder i 2018.

I langt de fleste virksomheder vil hjemmesiden være den primære kilde til nye kunder og derfor er den ikke bare vigtig, den er meget vigtig for at opnå succes.

Det bør du overveje

Din hjemmeside skal kunne udbygges og rumme din virksomhed i fremtiden og derfor bør du vælge en platform, der er fleksibel, hurtig og forholdsvist billig at opgraderer.

Der er et hav af systemer at vælge imellem og derfor bør du søge rådgivning, så du får valgt et system, der dækker dine behov nu, men også fremadrettet.

WordPress er yderst populært, primært fordi det er et Open Source system, hvor udviklere over hele verden konstant laver nye plugins og temaer.

Det betyder du kan få et flot og hurtigt website, der er nemt og brugervenligt for dig selv at opdaterer, men også fremadrettet kan udbygges nemt og billigt.

Er det en webshop du skal bruge, kan WordPress også anvendes, men der er også en hel del andre alternativer f.eks. Prestashop og Magento.

Vælger du et af de 3 nævnte systemer, vi du kunne købe programmering af særlige features til lave priser, da systemerne er vidt udbredte.

Hostingen er også særdeles vigtig

Til en almindelig virksomheds hjemmeside vil billig hosting til ca. 20 kroner pr. måned fint kunne klarer den trafik og de behov du har.

Men sørg for at købe hosting et sted, hvor der er mulighed for at opgraderer, så du har muligheden, hvis din hjemmeside begynder at trække særligt meget trafik.

En webshop er mere følsom mht. hosting og her er det vigtigt at du køber hos en udbyder, der har hurtige kraftfulde servere.

En stor shopløsning vil ofte få stor gav af sin egen server, men begynd i det små og sørg for du kan opgradere til din egen virtuelle server (VPS) på længere sigt.

SEO optimeret hjemmeside

Når du køber et website, vil det som udgangspunkt ikke være SEO optimeret – overhovedet.
Hos Connect Media lever vi af at optimerer de hjemmesider, der er købt uden optimering og meget ofte optimerer vi på hjemmesider, der blev leveret om ”optimeret”.

Årsagen er, at langt de fleste webbureauer ikke har kompetencer inde for søgemaskineoptimering og de derfor ikke får lavet arbejdet korrekt.

Vil du sikre dig et website, der er SEO optimeret fra første dag, er det derfor nødvendigt at have et SEO bureau med under udviklingen eller ganske enkelt købe websitet et sted hvor begge tig laves f.eks. hos Connect Media,

Markedsføring

Når hjemmesiden er på plads vil næste udfordring ofte være markedsføringen af din nye virksomhed.

Her er online marketing ofte det billigste og mest effektive måde, at ramme flest kunder i din målgruppe.

Annoncering i søgemaskinen Google er særligt effektiv og Facebook annoncer er i de fleste tilfælde også en billig metode at få kunder ind på.

Google annoncerne vises over et resultat ved en Google søgning på et udvalgt søgeord og det er derfor muligt, at få vist sine annoncer direkte når den købsmodnede del af målgruppen søger.
Det er yderst effektivt.

Naturligvis afhænger det af hvad du skal sælge og til hvem, men det er sjældent Google AdWords ikke er effektiv og giver en lav pris pr. kunde, sammenlignet med andre typer af markedsføring.

Her bør du ligeledes benytte dig af rådgivning, så du får et godt effektivt setup.

Dem der fortæller dig Google annoncering ikke virker, er ofte dem der selv har forsøgt sig og uden erfaring fejlet med korrekt opsætning.

Læs mere om AdWords her

Affiliate marketing

Et område med vækst, som er velegnet for en iværksætter, er uden tvivl affiliate markedsførig.

Det fungerer i praksis ved, at et banner med link over til din hjemmeside vises på andres hjemmesider, der omhandler noget relevant og beslægtet.

Det kan være dit banner vist i toppen af EkstraBladet på en side, der omhandler noget du sælger.

Her betales kun hvis en bruger klikker sig over på din hjemmeside og køber / bestiller noget.

Klikker de sig kun over og væk igen, er det gratis.

Den type markedsføring er derfor yderst velegnet til startups, hvor det er nødvendigt at få omsætning ind hurtigt og uden udgifter uden meromsætning.

Hos Connect Media hjælper vi gerne med rådgivning omkring valg af affilite netværk, opsætning og udfærdigelse af bannermateriale.
Kontakt os her