Hvad er Linkbuilding?

Der kan skrives meget lange og teknisk snørklede bøger om, hvorfor links er vigtige og hvorfor der bør være mange links ind til din hjemmeside.
Vi har dog valgt, at gøre det hele lidt mere simpelt og komme med en forklaring, der er let og simpelt at forstå.Linkbuilding hvordan

Hvad er et link?

Når en anden hjemmeside henviser i et tekst til din hjemmeside, så man kan klikke og komme direkte over til din side, så er der tale om et link.

Her er f.eks. et link til Googles retningslinjer for links og hvad man bestemt ikke skal gøre.

Der kan også linkes med et billede f.eks. et banner.

Hvorfor er links så vigtige?

Der er 2 grunde til links er vigtige, når der arbejdes med øget online synlighed.

Den mest åbenlyse er, at des flere steder der henvises til din hjemmeside, des flere vil klikke sig over og besøge det.
Det giver meget god mening.

Men der er også en anden meget vigtig grund. Google benytter antallet og typen af links til at vurderer en hjemmesides vigtighed og derfor har links meget stor indflydelse på, hvor højt din hjemmeside placeres i Googles søgeresultater.

Et link er ikke ”bare” et link

Forestil dig et link på forsiden af den mest besøgte hjemmeside inden for den niche du beskæftiger sig med, der henviser direkte over til din hjemmeside.
Rigtigt mange vil klikke sig over og købe eller henvende sig hos netop dig -og det kan du tjene rigtig godt på, igen og igen, hver dag.

Det er et af de links vi vil klassificerer som et fantastisk godt link.

Det link er 1000 gange bedre, end et link fra din tantes strikke hjemmeside, der kun gar 2 besøgende om ugen.

Sådan ser Google også på dine links.
Er de fra relevante hjemmesider og er hjemmesiderne i god kvalitet med mange brugere på? Hvor på hjemmesiden linkes fra fra og hvad står der i den tekst der linker?

Hvordan skaber vi flere links?

Når vi linkbuilder arbejder vi på, at opbygge links ind til din hjemmeside. Vi sørger for, at der kommer links fra relevante og interessante tekster på gode danske hjemmesider, så kendskabet til din hjemmeside udbredes -og så Google kan se mange linker til din side.

Vi laver en blanding af links fra forskellige kilder, så der opnås en bred online synlighed.

Det kræver erfaring og indsigt i Googles algoritmer, så hjemmesiden ikke straffes. Linkes massivt på en uhensigtsmæssig måde, kan det have vidtrækkende konsekvenser og i værste fald resultere i hjemmesiden udelukkes fra visning i søgeresultaterne.

Hvad koster linkbuilding?

I langt de fleste tilfælde, skal der skrives en god relevant og interessant tekst om noget din målgruppe typisk gerne vil læse om.
Det kan være en guide til at løse en udfordring, hvor dit produkt eller service er en god løsning eller informationer om hvordan produktet benyttes.

Det er derfor nødvendigt, at bruge mange timers manuel arbejde, når der skabes nye links og derfor også en af de mest omkostningstunge dele af arbejdet med SEO.

Vi har vores egne skribenter ansat og kan derfor tilbyde rigtigt gode priser på stærke danske links, der vil få stor indflydelse på din hjemmesides placeringer i søgemaskinerne.