Hjemmeside tekster

For at skabe opmærksomhed om din hjemmeside og dermed øge dit salg, er det alfa og omega, at den er SEO-optimeret korrekt. Her spiller gode artikler og velskrevne hjemmesidetekster en vigtig rolle for at tiltrække både dine kunder og Googles opmærksomhed.

Vælg en professionel løsning

En del mener, at de selv kan stå for SEO-optimering, fordi de har være på et kursus eller lignende indenfor SEO. Vi vil dog gøre opmærksom på, at det kræver mere end et kursus, at SEO-optimere korrekt. Det er en kompleks verden at navigere i, og præmisserne ændrer sig konstant.

Det kræver både tid, erfaring og en god portion ”nørderi”, at opbygge den viden, der er nødvendig for, at du kan opleve en SEO-optimering, der virker. Det vil sige en SEO-optimering, som får kunderne til at henvende sig, fordi din hjemmeside kommer op som en af de første på Google.
Hos Connect Media har vi netop den viden, fordi vi har arbejdet med SEO i mange år og hele tiden er opdateret på udviklingen.

Artikler der giver høj ranking

Et af de elementer, der er vigtige for at få dit site til at ranke højt og tiltrække dine kunders opmærksomhed, er strategisk brug af artikler og tekster på internettet og på din hjemmeside. Der er forskellige typer af artikler alt efter, hvad de skal bruges til. Hos Connect Media udarbejder og benytter vi følgende:

  • Artikler til linkbuilding
  • Produktbeskrivelser
  • Nye undersider – for eksempel til dit eksisterende site
  • Pressemeddelelser

Hold interessen fangen

Det er naturligvis vigtigt, at det skriftlige indhold på din hjemmeside er velformuleret og overskueligt at læse. Er det ikke det, mister kunderne interessen hurtigt. Det gør de enten, fordi sitet virker uprofessionelt eller, fordi de ganske enkelt ikke forstår teksten. Det er noget skidt, for Google er nemlig opmærksom på, hvor længe en bruger er på en hjemmeside.

Googles algoritme måler ganske enkelt brugernes adfærd på sitet. Hvis de forsvinder hurtigt, registrerer Google det og ser det som et dårligt tegn. Bliver brugeren derimod hængende længere, vil Google se det som positivt og belønne det via en højere placering på søgelisten.

Kvaliteten i højsæde

Hjemmesidens opbygning og kvaliteten af de tekster, der ligger på dit site, betyder altså meget for hjemmesidens placering på Google. Jo bedre indholdet fanger brugeren – din potentielle kunde – jo bedre ranking opnår dit site. Hos Connect Media er vi meget opmærksomme på, at de artikler, vi leverer til vores kunder, er i en god kvalitet. Det gælder, både artikler til linkbuilding og tekster til din hjemmeside.

Artikler til linkbuilding

For at skabe trafik på din hjemmeside skriver vi artikler, der benyttes specifikt til linkbuilding. Linkbuilding betyder, at vi lægger artikler på forskellige udvalgte hjemmesider og derfra via et link i teksten henviser til din hjemmeside. Links ind til dit site er vigtige af to grunde:

  • Jo flere steder, der henvises til din hjemmeside på internettet, jo flere potentielle kunder mv. vil klikke sig ind på din hjemmeside. Det vil sige, at trafikken øges og, dit salg kan stige.
  • Google vurderer dit sites vigtighed ud fra karakteren og antallet af de links, der henviser til siden. Det betyder, at din hjemmesides placering på listen over Googles søgeresultater afhænger af de links, der kommer ind til din side.

Priser fra Kr. 400 pr. stk.

Produktbeskrivelser

Har du en webshop tilknyttet din hjemmeside, er det en god ide at sørge for, at dine produkter er beskrevet godt og udførligt, så de giver relevant indhold på siden.

Giver det ikke mening at have de lidt længere beskrivelser ved hvert produkt, kan vi oprette en underside, hvor vi beskriver dine produkter mere udførligt.

I forbindelse med beskrivelsen af et produkt lægges der et link ind til produktet på webshoppen.

Priser fra Kr. 450 pr. stk.

Nye undersider

Har du en eksisterende hjemmeside, der er lidt ”tynd” kan vi gøre den både relevant og værd at læse for dine kunder. Ved at oprette undersider, der beskriver dine serviceydelser eller produkter, bliver den en kilde til viden og information. Det får dine potentielle kunder til at blive længere og skaber en vigtig opmærksomhed hos Google, der ranker din side højere på grund af interessen, og den tid den enkelte bruger besøger din hjemmeside.

Priser fra kr. 1.050,- pr. stk.

Pressemeddelelser

Hos Connect Media kan vi også skrive dine pressemeddelelser.

Har du et nyt produkt eller tiltag du gerne vil have i medierne sørger vi for, at det rammer målgruppen og fortæller den gode historie, der kan skabe opmærksomhed om produktet, ydelsen eller begivenheden.

Priser fra Kr. 1.495,- pr. stk.