Brug for SEO hjælp?

Ud fra hjemmesidens nuværende online synlighed og den ønskede målsætning, sammensætter vi et forløb, der SEO optimerer fra A – Z hele vejen rundt omkring hjemmesiden.

Forløbet vil være forskelligt for hver webside og der vil altid være forskel på, hvilke områder vi anbefaler mest fokus på i begyndelsen.

Vi hjælper dig med SEO fra A-Z

Hjælp til SEOVi påbegynder altid et forløb med en grundig analyse af hjemmesidens nuværende synlighed i Google. Her ser vi på hvordan hver undersider er placeret i søgemaskinerne og hvor højt.

Vi undersøger antallet af indgående links, typen, styrken og linktitlerne -og ikke mindst hvilke muligheder der er for at optimere teknisk og onpage på selve hjemmesiden.

Med andre ord, vi finder mulighederne for at optimerer på det nuværende setup.

Vi udarbejder et forslag til optimering

Før vi går i gang med noget vil du blive præsenteret for et forslag til optimering, hvor vi beskriver de nødvendige tiltag og prisen pr. delopgave.

Forløbet kan udbredes over mange måneder alt efter hvilket budget, der er afsat -og hvor hurtigt resultaterne ønskes synlige.

Meget ofte aftaler vi et passende beløb pr. måned og splitter arbejdsopgaverne op i måneder ud fra en plan, så hele forløbet kan følges.

Vi arbejder ikke med et bestemt antal søgeord

Når vi udfører en samlet Google optimering, giver det ikke mening at udvælge et bestemt antal søgeord og arbejde fokuseret på dem.
Sådan gjorde man fra 5 år siden, men i dag ser vi meget mere holistisk på opgaven, da det giver langt bedre resultater.

Ved at fokuserer på hele hjemmesiden og placeringer på mange forskellige søgninger og kombinationer af søgninger, kan vi opnå langt flere placeringer i søgemaskinerne og på samme tid også opnå de gode placeringer på de mest relevante søgeord.
De giver bedre resultater end  kun at ligge højt på få søgninger.

Vi kommer med andre ord, hele vejen rundt og får på den måde langt flere søgninger med -og dermed meget mere trafik og kunder.

Grundlaget for tilgangen skal findes i den måde brugerne søger på i 2018. Alle skriver ikke det samme, når de søger – der benyttes mere varierede søgninger og såkaldte ”Long tail” søgninger er blevet mere normalt.

I dag søger vi ganske enkelt mere dybt fra første søgning, fordi vi er blevet bedre til at benytte søgemaskinerne -og det er netop den adfærd vi udnytter til at opnå de gode resultater.

Et komplet forløb giver bedste resultater

Vi opnår langt de bedste resultater, når vi optimerer hele vejen rundt og ikke kun leverer delopgaver som f.eks. linkbuilding.

Grunden er, at der skal være harmoni mellem alle delelementer i en A-Z optimering, for at opnå de bedste resultater.

Hjemmesiden skal være korrekt onpage optimeret, det tekniske skal være på plads -og de rigtige links skal findes.

Vi anbefaler derfor altid et komplet forløb, når der ønskes bedst mulige resultater på kortest tid -og til laveste samlede pris.