Google update august 2022 Helpfull content

Opdatering august 2022 Helpfull contentDer er en stor udfordring for Google med de nye super gode AI tekstmaskiner,d er kan lave en artikel, der er meget svær algoritmisk at opfatte, som værende ”ikke unik”.

Området har med andre ord overhalet Google inden om og nu slår de igen.

Tekster kun lavet for at manipulere, fjernes

Google har udmeldt, at de påbegynder udrulning af en ny algoritme, der går efter identificering af indhold, som kun er lavet for at forsøge at opnå rankings i Google og ikke bidrager med noget nyttigt.

Den type indhold, er netop det langt de fleste SEO bureauer i Danmark anvender til at lave links.

Det er dårlige artikler uden nogen for for nyttig information og fakta, det er ævl og haml for at komme op på 300 ord uden egentlig at have skrevet noget som helst brugbart.

Se det interessante er jo så, at Google melder ud, at den slags vil de fjerne fra deres søgeresultater og dermed kan det også betyde, at linkværdien forsvinder.

90% af alle links forsvinder

Mon dog, men måske har du været med i gamet så længe du husker Panda / Penguin kombinationen i 2012? Der vendte Google da lige rundt på rankingen på en uge.

Alle der havde ”snydt” med bygning af links, de røg til plads 50 og dem der ikke havde lavet en pind, de kom til tops. Det vildeste var, at dem der havde snydt ikke sådan bare lige kunne komme retur i Google, det var med andre ord noget med at starte helt forfra med et nyt domæne.

Det var enormt frustrerende for hele SEO industrien, men Google havde jo advaret 3 – 4.000 gange.

Manipulerer du for meget ved at bygge links, så kan de få konsekvenser.

I denne omgang laver Google dog en lidt anderledes udrulning – Det er nemlig kun engelsktalende lande, der får algoritmen at føle til at begynde med.

Bliver det et rent slagteri, ja så behøver de slet ikke udrulle algoritmen til andre lande, for alle vil rette ind og begynde at ændrer adfærd.

En ting er helt sikkert, alle seriøse SEO interesserede / eksperter holder nøje med hvad der sker i de engelsktalende lande lige nu.