Google Reklamer

Google er Danmarks mest brugte søgemaskine overhovedet, konkurrenterne som f.eks. Bing har kun omkring 8% samlet, de resterende 92% er Folk der søger via Google.

Derfor er høj synlighed I Google enormt effektivt

En nystartet virksomhed, kan få øjeblikkelig vækst ved at annoncerer I Googles søgeresultater. Altså ordre ind I løbet af ca. en uge.

Det er voldsomt effektivt, men det koster også – Googl e er jo en forretning som alle andre og derfor koster det naturligvis at få vist sin virksomheds budskab I deres søgeresultater.

Hvad koster Google reklamer?

Google reklamer
Google annoncesystem er lavet, så du faktisk selv bestemmer, hvor meget du vil bruge pr. måned.

Du kan skrue op, når der mangler ordre og du kan skrue ned, hvis I knap nok kan fælge med – Helt ned til pr. time – Du er komplet selv I kontrol over hvad der skal bruges af penge og hvornår.

Se på hvad det koster at få en kunde

Alt efter om du sælger krystaller, kontorstole eller gulvafslibning, så er det vigtigt at prisen pr ny kunde er så lav som muligt og her er det vigtigt, at se nærmere på om Google reklamer kan bidrage med nye kunder, der koster tilpas lidt pr. stk. Kontra den fortjeneste I kan få ud af en gennemsnitskunde.

Her er Google annoncerne typisk langt mere effektive end f.eks. Facebook annoncer og det er ganske enkelt fordi, dine annoncer vises kun, når der er nogen der søger efter netop det du tilbyder /sælger.

På Facebook vises annoncerne jo blot til folk, der teoretisk kunne have behov for det du tilbyder – De søger ikke selv aktivt. (De er købsmodne)

Hvad kan vi få ud af Google reklamer?

Det er meget forskelligt og afhænger af om I har en webshop eller arbejder med services, om det er lokalt osv.

Meget ofte kan vi leverer resultater, hvor I får 6 gange det I betaler retur.
Betaler I 1.000 kroner til Google for reklamerne, opnår i en omsætning på 6.000.

Men det er dog meget forskelligt, vi har oplevet helt vilde tal og det modsatte, meget afhænger af niche, produkt/service og websitets setup.

Hjemmesidens opsætning har enormt stor indflydelse i denne sammenhæng.

Optimeres hjemmesiden til formålet, ser vi ofte det er muligt, at opnå helt fornuftige tal, hvor Google reklamerne bidrager enormt positivt til bundlinjen.

Få lavet et test setup – få målt hvad en ny kunde koster

Hos Connect Media til byder vi at lave et test setup, hvor vi hjælper med at lave et forløb, der tester hvad det koster for jer, at få en ny kunde gennem Google reklamer.

Prisen kan være lige fra 7 kroner pr. ny kunde til 1.500 – Det afhænger både af den måde annoncerne opsættes på, men også I meget høj grad af, hvad kunderne møder på jeres hjemmeside / webshop.

Vi vil gerne prøve det – Hvad er prisen

For at lave en valid test, er det nødvendigt, at gøre arbejdet grundigt og professionelt. Her skal der opsætte mange forskellige annoncer og der skal laves tracking, så det er muligt at se om annoncerne bidrager med henvendelser / salg.

Vi tager en fast pris for at lave et grundsetup, der forløber sig over 3 måneder.

Ud over vore honorar for opsætningen af annoncerne, implementering af koder til tracking på hjemmesiden / webshoppen vil der også komme en udgift direkte til Google for visningen af reklamerne I søgeresultaterne.

Her kan I som sagt selv bestemme et månedligt budget og vi anbefaler mindst Kr. 3.000, dog afhængigt af, hvad I ønsker at teste af og hvor hård konkurrencen er på området I Google s reklamer.

Eksempel på testforløb og priser

Test på 3måneder, udgift til opsætning, tracking og annoncetekster etc. Kr. 950 pr måned.

Udgift til Google for kliks på annoncerne pr. måned Kr. 1.500,-

Samlet udgift pr. måned under testen Kr. 2.450,-

Videre forløb = Positive resultater

Google Reklamer viser sig stort set altid at være enormt effektive og super gode resultater og derfor oplever vi at over 90% ønsker at fortsætte og øge budgettet, så der kan komme endnu flere slag ind.

Her til byder vi forskellige forløb, alt efter om I har en hjemmeside eller en webshop og hvad I sælger / tilbyder.

Vi har masser af kunder, der med meget stor glæde betaler os for at bruge 6 timer om måneden på at optimerer deres Google reklamer, så de konstant bliver bedre og bedre til at skaffe nye kunder ind.

De fleste af dem vi har lever ganske enkelt af de kunder de får ind via det arbejde vi laver for dem med Google reklamerne og så udgiften til vores timer rigtigt godt givet ud.

Typisk er prisen ca. 2.800 om måneden for vores hjælp og support – men det afhænger naturligvis af, hvor komplekst et setup I ønsker.