Bliv nr. 1 på Google

Nr. 1 på Google - Hvordan?90% i Danmark foretrækker at anvende Google til søgninger efter produkter og services, både lokalt og bredt.

Google er derfor et af de vigtigste steder på internettet at opnå bred synlighed.

Det er ganske enkelt der kunderne befinder sig.

Men hvordan får du din virksomheds hjemmeside til at blive vist nr. 1 i Google, når potentielle købelystne kunder søger efter dine produkter eller services?

Sådan får du din hjemmeside nr. 1 på Google

Der er kun en vej til at opnå 1 pladsen i Google på udvalgte søgninger og det er ved at have den mest informationsrige (artikler, guides, oversigter osv ) og bedste hjemmeside, men også flest relevante stærke danske links ind til den.

Ganske enkelt!

Hvordan får jeg den bedste hjemmeside?

Her er det Googles beregninger, som vurderer din hjemmesides tekniske setup, indholdets kvaliteter og designet.
Google ser på mere end 200 forskellige ting, som hjemmesiden vurderes ud fra og den samlede formel kender kun Google.

Hos Connect Media har vi arbejdet med søgemaskineoptimering til Google i mere end 18 år og kender derfor mange af de punkter, der har indflydelse på Googles opfattelse af hjemmesiden.

Vi ved nøjagtigt, hvad der skal tilrettes og hvordan, for at Google beregner din hjemmeside som værende i topkvalitet og et godt emne til topplaceringer.

Da Google konstant ændrer og justerer på de faktorer der styrer hvilke websites, der skal placeres øverst, kan vi ikke garanterer en nummer 1 placering – det er der ingen bureauer der kan.

Vi kan kun garanterer at vi anvender alt vores indsamlede viden, der gang på gang skaber top resultater for vores kunder- også nr. 1 placeringer.

Hvordan får vi flere links

Links fra andre hjemmesider benyttes af Google som en slags stemme.

Det bedste website med flest gode links, får de øverste placeringer og derfor er links meget vigtige.

Der er dog stor forskel på om der linkes fra en ligegyldig blog eller fra et stort anerkendt website inden for samme niche.

Her ser Google også på et hav af faktorer for at beregne hvor meget alle links skal tælle i rankingen.

Det handler derfor ikke kun om at få links, men om at få de helt rigtige links.

Når Connect Media har optimeret et website, så det udsender de helt rigtige signaler- og opfattes som værende i meget høj kvalitet- så sørger vi bagefter for, at websitet får relevante gode danske links.

Skal vi se på det sammen?

Det koster ikke noget at få en snak om det