Kom på Google

Det er en meget stor fordel, at få din hjemmeside til at ligge højt i Google på de søgeord og søgesætninger dine kunder anvender, når de leder efter dit produkt eller service.

Får I topplaceringer kan I opleve voldsomme væksttal – Vi ser ofte op til 800%

Googles søgemaskine har de sidste mange år været vores foretrukne søgemaskine i Danmark og det betyder, der er enormt mange kunder at hente på de rigtige placeringer.

Vi er som mennesker en anelse dovne, når vi søger og derfor vælger vi primært at klikke på de øverste resultater- og det betyder din virksomhed kan opleve en meget stor vækst i kundetilgang ved at opnå topplaceringerne.

Hvordan kommer din hjemmeside højt i Google?

kom højt i googleGoogle benytter sig af massevis af store computere, der konstant gennemgår de mange hjemmesider på internettet.
Her gennemgår de hver eneste side og kører den igennem matematiske beregninger for at analyserer, hvad hjemmesiden handler om, hvor gode teksterne er og hvor mange der omtaler den- eller linker til den.

Jo bedre din hjemmeside dækker det emne den omhandler i bredde og dybde, og jo flere der linker til den, des højere placeringer får den i Googles søgeresultater.

Derfor er vejen til de høje placeringer en korrekt opsat hjemmeside, der er optimeret så Google nemt forstår hvad den handler om.
Men vejen er også at have den mest informative hjemmeside som mange linker til.

Vi kan hjælpe dig til at komme høje i søgningerne

Hos Connect Media er vi eksperter i, at optimerer hjemmesider, så de har den kombination af tekster, billeder, søgeord og links, der får Google til at ligge dem højt.

Det er et arbejde, der kræver mange timers manuelt arbejde og derfor tager det lang tid.

Fra vi påbegynder optimering til resultaterne begynder at komme, kan der nemt gå mere end 3 måneder og der skal arbejdes hårdt for resultaterne.

Markedsføring i Google er en langsigtet investering

Resultaterne kommer langsomt i kraft af Google tillægger hjemmesiden mere og mere indflydelse og dermed højere placeringer.

Hvor meget arbejde der kræves bestemmes og høj grad af, hvor stor konkurrencen fra dine konkurrenter er.
Har dine nærmeste konkurrenter arbejdet med søgemaskineoptimering i 5 år, ja så er du 5 år bagud og det vil tage mange måneder at indhente.

Hvad koster SEO

SEO er en forkortelse af search engine optimization – på dansk søgemaskineoptimering og prisen afhænger af, hvor meget arbejde der skal til, før din hjemmeside er på niveau med branchens bedste.

Der kan være behov for masser af nye undersider, der med gode tekster forklarer om de produkter og serviceydelser du tilbyder og der kan være behov for at skabe mange mange nye links fra andre hjemmesider over til din.

Derfor bør SEO ses som en langsigtet investering, der først bidrager til omsætningen over tid.

Typisk anbefaler vi, at der afsættes et beløb pr. måned til SEO, så vi kan skabe resultater løbende og hele tiden forbedre synligheden i søgningerne.

Vi har både helt nye virksomheder og store veletablerede firmaer og budgetterne går fra 1.000 til 50.000 pr. måned.

Skriv gerne til os, så laver vi en grundig analyse af din hjemmesides nuværende status og anbefaler dig et passende månedligt budget.