Hastighedsoptimering WordPress

Et lynhurtigt website giver en bedre brugeroplevelse og hastigheden i sig selv, er inkluderet i Googles samlede vurdering som et SEO signal.

Et hurtigt website vil derfor helt automatisk blive forfordelt i søgeresultaterne.

Hvor hurtigt er dit WordPress website?

Google har lavet et værktøj, der hjælper med at vise, hvilke områder der kan optimeres på et website. Her vises en hastigheds score fra 0 til 100 både på mobilversionen og desktop versionen (almindelig PC skærm).

Du kan se hvor god en score dit website opnår ved at klikke her og indtaste dit domænenavn.

FWordpress hastighedsoptimeringå dit website hastighedsoptimeret

Efter en hastighedsoptimering kan de fleste websites opnå en score på 90/100 eller derover. Oplever du en lavere score, vil der stå i Googles Pagespeed værktøj, hvilke områder, der bør ses nærmere på.

Hos Connect Media har vi stor erfaring med særligt WordPress hastighedsoptimering, hvor vi laver en balanceret optimering, der både giver et pænt resultat uden funktionsproblemer, men også en høj score.

Når der optimeres bør der tages højde for det anvendte temas opsætning, så java scripts stadigvæk fungerer og CSS ikke loades for sent.

En for aggressiv optimering kan få et tema til at breake og give et knap så pænt resultat, hvor f.eks. topbanners og knapper ikke vises længere.

Hvad ser vi på?

  • Komprimering af HTML, CSS og Java scripts
  • Kombinering af Java og CSS filer
  • Optimering af billeders filstørrelse
  • Browser cache og server cache
  • Prioritering af content før load af CSS og Java
  • Unødvendige plugins
  • Databaseoptimering

<li</li

Vi kan leverer hastighedsoptimering op til 100/100 men ofte ligger vores resultater op omkring 90/90
I særlige tilfælde vil temaet være kodet så uhensigtsmæssigt, at det skaber problemer allerede omkring en score under 90, her vil vi ofte anbefale brug af et andet tema.

Få en fast pris

Alt efter hvilket CMS I kører og hvor komplekst et setup I har, er prisen naturligvis forskellig. Vi sender gerne et tilbud