Google optimering

Connect Media arbejder med Google optimering ud fra en harmonisk allround tilgang. Der skal være harmoni mellem mange forskellige faktorer for at opnå et godt resultat, der giver konverterbare leads fra hjemmesiden.

En vital del af en søgeoptimering er for os, optimering af hele salgskanalen fra klik til køb i harmoni med den offline marketing, der er udrullet. Et samspil, der er vigtigt for at opnå de synergifordele der eksisterer og et samspil, der er vigtig for at opnå bedst mulige konverteringer for de investerede kroner.Google optimering

Det er med andre ord ikke kun kodning og lidt fiflen med søgeord, du får hos Connect Media – det er hele pakken.

Ingen hurtige løsninger

Indgår du i et samarbejde med Connect Media skal du være indforstået med, at vi kun vil deltage, hvis vi kan få lov til at gøre tingene på den rigtige måde. Det tager tid, hvis tingene skal gøres grundigt og derfor vil du ikke opleve “hurtige løsninger” hos os. Det er nødvendigt at lave en omfattende og dybdegående analyse FØR, der igangsættes implementeringer af forskellige strategier og gøres det ikke grundigt nok, kan det have katastrofal betydning for resultatet.

Derfor er et samarbejde med Connect Media også et langsigtet samarbejde, ikke nødvendigvis dyrt, men langsigtet. Først når vi er helt sikre på, at vi har de søgeord, der kan skabe den ønskede vækst for din virksomhed, tager vi arbejdshandskerne på -og først når vi er enige om hvilken strategi vi skal arbejde efter sætter vi i gang.I bliver med andre ord inkluderet i hele processen.

Den ekstra grundighed inden for foranalyse og strategi hos Connect Media, bunder i vores årelange erfaring, der viser os, at hurtige løsninger og gætteri, meget ofte ender i dårlige resultater, der ikke er lønsomme i forhold til det investerede beløb.

SEO forløb

Der er naturligvis stor forskel på hvert enkelt forløb. Kommer du med et website, der er 10 år gammelt vil forløbet være helt anderledes, end hvis du ønsker Google optimering på et site, der er 1 måned gammelt.

Dog vil mange af de samme arbejdsgange være ens bl.a.:

  • Vi begynder med en dybdegående webanalyse inkluderet søgeordsanalyse
  • Vi formulere en strategi med forslag til forbedringer
  • Vi påbegynder implementering
  • Vi rapporterer opnåede resultater løbende

Analysefasen kan kortes drastisk ned, hvis vi får adgang til flere års indsamlet data i f.eks. Google Ads. Men har du intet data på nuværende tidspunkt, skal det først indsamles -og det tager min. 1 måned for at få nok viden til at formulere en online strategi med langsigtede perspektiver.

Implementeringen af Google optimeringen kan tage lige fra 14 dage til mange måneder, alt efter hvilke indgreb der er nødvendige, hvad der ønskes af resultat samt naturligvis budgettet.

Det kan virke meget voldsomt, at vi taler om måneder, men det er desværre nødvendigt, hvis gode holdbare resultater ønskes.

Små opgaver

Har du kun behov for ting i småtingsafdelingen, tilrettelser m.m. er der naturligvis ikke behov for foranalyser og formulering af strategi. Kontakt os og hør nærmere.