Markedsføring bureauSEO bureau

GOOGLE ADS

Effektivt - Økonomisk - Resultatorienteret

Certificeret Google partner

Annoncering via Google Ads

(tidligere Google AdWords)

Connect Media kan som bureau hjælpe jer med alt lige fra opsætning af nye konto, søsætning af nye kampagner og fremstød til vedligehold og optimering.

Vores kunder tæller små enkeltmandsvirksomheder med et lille annoncebudget på 3000 kr. til store virksomheder med mange ansatte, 3 cifret millionomsætning og månedlige annoncebudgetter på over 100.000 kr.

Der er helt sikkert også en plads til jer herimellem.

Med annoncering via Google Ads har I muligheden for at få vist jeres annoncer flere steder, herunder er mulighederne kort ridset op.

Som altid er I velkomne til at skrive eller ringe hvis der måtte være spørgsmål.

Search annoncering

Annoncerne vises ved søgninger på bestemte søgeord eller sætninger. Uden sammenligning den type annoncering som står for størstedelen af vores kunders forbrug og trafik.

Google Shopping

Lad Google vise jeres varekatalog til interesserede der søger efter produkter som jeres. Fordelene er bl.a. at I her kan promovere produkterne, finde potentielle og nye kunder, få mere for jeres annoncekroner. En shopping annonce består helt basic af et produktbillede, en pris og produkttekst.

Skal I have ekstra fyld i jeres annoncering, så kombiner Shopping med Search.

Display annoncering

Få vist jeres annoncer for den rette målgruppe på nogle af de over 2 millioner websites som er med i annoncenetværket. Her findes både små niche sider over til de store og tunge medier. Brug det evt. i kombination med en remarketing kampagne. Ligeledes en oplagt mulighed til branding.

Google Remarketing

Mind jeres tidligere besøgende om at I stadig er her. Med Google Remarketing kan I vise jeres annoncer til tidligere besøgende eller brugere af jeres website. Kan anvendes i kombination med bl.a. search og/eller display annoncering.

Vigtigt er det at forstå, at den ene mulighed ikke udelukker den anden, og hvad end man søger at få flere salg, bookinger, mere trafik eller brand awareness, så kan man med fordel kombinere flere af annoncemulighederne.
Vil I vide mere om hvad vi kan gøre for jer og jeres ønsker?
Bestil en uforpligtende snak med vores PPC-manager.

Vi er selvfølgelig Google Partner, hvilket stiller krav til vores professionalisme og performance. Jeres sikkerhed for at vi ved hvad vi laver.

Google Partner

Skal vi tage en snak om jeres online tilstedeværelse?

AdWords konsulent Niels Borring

Niels Borring

PPC-Manager hos Connect Media

Google awords

Vi er stolte over at flere af vores kunder kom til os da de i sin tid startede op med deres drøm og idé, og den dag i dag har succesfulde virksomheder som vi har været med til at vækste – endnu bedre, vi gør noget rigtigt, for kunderne er stadig hos os den dag i dag, og det er helt uden at have bundet dem til lange kontrakter – Hos Connect Media arbejder vi uden lange bindinger, vi har til gengæld know how, giver god sparring, og mulighed for alt fra annoncering over SEO til ny hjemmeside og content. Herudover så tjener vi penge til vores kunder med det arbejde vi laver, og så ejer I selvfølgelig det arbejde som vi udfører for jer.

Priserne er ekskl. moms
Udgifter til klik afregnes direkte til Google

  • Ingen binding

    Ingen binding  – Vi laver gerne løbende optimering

  • Google certificeret

    Certificerede Google Ads eksperter

  • Fuld ejerskab

    Vi arbejder på DIN konto og du ejer kontoen.