Valg af SEO bureau

Når du skal vælge et bureau til at varetage SEO og online annoncering for din virksomhed, er det vigtigt med en erfaren spiller på markedet.

Hos Connect Media har vi arbejdet med søgemaskineoptimering i mere end 10 år og har stor erfaring med at vækste virksomheder pba. af øget online synlighed og Google trafik.

Vores mission er, at leverer ydelser i høj kvalitet til en fast lav pris, der giver både små og store virksomheder et målbart overskud og omsætningsvækst.

Herunder kan du se en introduktionsvideo fra Google, der forklarer hvad du bør være særligt opmærksom på, før du vælger et SEO bureau.

Det bør du være opmærksom på, når du vælger SEO firma

Google optimering kræver mange års erfaring og indgående kendskab til Googles algoritmer. Men der er også behov for en bred markedsførings mæssig baggrund og en grundlæggende uddannelse inden for handel.

Derfor er det vigtigt, at vælge blandt de virksomheder, der har dedikerede SEO eksperter med mange års erfaring inhouse, men også formår at se potentialet i hele din virksomhed og forstå områder som f.eks. målgruppe segmentering, persona og bruger oplevelse.

Det er vigtigt, at der både kan rådgives inden for SEO og generelt inden for online marketing for at udnytte alle synergier.

Et langsigtet samarbejde

SEO er en langsigtet investering og dit nye Marketing bureau, skal kunne følge din virksomheds udvikling og dække alle behov der opstår.

Hos Connect Media rådgiver vi bredt inden for brancher og virksomhedstyper og har stor indsigt i, hvilke strategier, der fugerer mest effektivt- om du er iværksætter med et helt nyt ukendt produkt eller en veletableret virksomhed med millionomsætning, som ønsker øget markedsandel.

I mange tilfælde er behovet for bred rådgivning inden for digital markedsføring vigtig og der hjælper vi både med SEO, løbende website tilretning og online annoncering. I andre tilfælde er vi tilknyttet den interne marketing afdeling som SEO konsulenter og vejleder kun de ansatte.

Læs mere om SEO firmaet Connect Media her